INFORMACIÓ DEL TITULAR

Elete uvedoble 96, S.L. es el titular del domini www.ltwtattoo.com con CIF: B64886377, amb domicili al Carrer Tallers 29, 08001 Barcelona (en endavant LTW).

El correu electrònic d’ATENCIÓ AL CLIENT és shop@ltwtattoo.com.

Recomanem LLEGIR ATENTAMENT el present avís legal i altres polítiques d’LTW (Política de Privacitat, Condicions Generals) abans d’utilitzar la nostra web i serveis.

Qualsevol ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la seva submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

GARANTIES I RESPONSABILITATS

LTW a través de la seva pàgina web ofereix informació i serveis sense garantia expressa o implícita de la seva exactitud o integritat.

L’usuari que accedeix a la web reconeix i accepta voluntària i expressament la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, i en tal cas, podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

LTW es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així com d’eliminar informació o suspendre temporalment l’accessibilitat al web.

LTW no pot garantir:

La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet.
I no es fa responsable dels danys que es poguessin derivar d’interferències o omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per tercers persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web.
L’aplicació de les seves polítiques a accessos mitjançant enllaços a tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a d’altres webs.
Tot enllaç de tercers a aquesta web s’haurà de fer a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap tipus de manifestació sobre la web, havent de complir, així mateix, amb el respecte a les previsions de la normativa.
En cas d’existir enllaços no supervisats per LTW no s’assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d’aquests enllaços.

PROPIETAT INTELECTUAL

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel3lectual i industrial.

Tots els continguts inclosos a la web (textos, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular d’aquesta.

Qualsevol ús no autoritzats d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

Els continguts que pogués contenir la web que no fossin de la seva titularitat disposen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

PRIVACITAT

LTW garanteix la confidencialitat de les dades personals eu vostè faciliti a la nostra plataforma i la aplicació de mesures de seguretat establertes per la normativa. Si vol conèixer la nostra Política de Privacitat cliqui aquí.